torsdag 24 april 2008

Tisdag - Torsdag / Looptroops omslag gjordes med T9

Tisdag
Tråktisdag igen. Alldeles för bra väder för att vanligt folk vill gå i skivbutiker. Blenda är ju dessutom ingen vanlig skivbutik. Tre dagar kvar till lön dessutom. Fick dock besök av en massa kompisar som vill stå i butiken och prata. Det är klart att det är kul att prata, men jag tjänar ju inga pengar på det och samtidigt känns det fel att fråga om de vill lägga en tjuga för att jag skall ha tid och prata. Det finns ju alltid en massa att göra med hemsidan bland annat. Man kan alltid lägga upp någon skiva som inte är upplagd, skicka mail. Sortera papper. Göra ekonomi.

Om jag slutar leka affär en dag vill jag nog skaffa ett kontor. Helst ett kontor med en svår adress så att det är lite svårt att hitta dit för folk och vänner som önskar besöka. Vore trevligt att krydda med ett hemligt nummer. Eller kanske inte ens ha en telefon, utan man ber kontorsgrannen snällt med huvudet på sne om man kan lämna ut hans eller hennes nummer istället? Då sparar man telefonpengar plus att grannen blir lite som en ofrivillig sekreterare.

Är det någon snäll där ute som som har ett kontor med telefon och rummet bredvid är ledigt? Det behöver inte finnas ett telefon jack i det lediga rummet...

Onsdag
Alldeles för bra väder igen, nu dock bara två dagar kvar till lön. Får ytterligare besök av kompisar. Många som har jobbat här tidigare kommer gärna tillbaka och pratar. En som jobbat här förut kom förbi och avslöjade att han varit ute i det soliga vädret två dagar i rad och satsade på en tredje för efter det skulle han vara lagom brun för att söka jobb. Jag tyckte det lät vettigt och önskade honom lycka till.

Torsdag

Återigen alldeles för bra jävla väder. När jag slog ut kassan var det nåt slags bottenrekord. USCH. I dag har Olof varit här och packat upp, lagt in och spelat in nya fina reggaeskivor som vi lägger upp på vår web. Olof och jag har pratat om hur det kommer att gå för artister på Jamaica om den här gratisladdningen fortsätter.

Det har även snackats och lyssnats en hel del på Looptroops nya. Vi upptäckte att Mattias som har gjort omslaget råkat stava fel på en featuring. Han skrev COM.I.C istället för COSM.I.C. En kort stund trodde vi det var en ny artist. Sedan trodde vi att Tommy hoppade av för att Mattias stavat fel på omslaget. Men så var det nog inte heller. Efter det skickade jag ett sms till Dainja som Mattias också kallas. Så här stod det ordagrant:

Vem är den nya roliga rapparen i Looptroos? (mitt sms)
Vad är Looptroos? (Mattias sms)
Ha-ha. Fan, jävla T9. Var det det du använde när du gjorde omslaget? (Mitt sms)
Ja (Mattias sms)

3 kommentarer:

Color Blind sa...

Fan vad kul! Jag kan vara din sekreterare om du fixar min deklaration!

Color Blind
www.reggaegalore.se

revben sa...

Tänkte komma in och sponsra dig i veckan. Hur har ni öppet nu? Med valborg och allt? Kyss

MY VINYL WEIGHTS A TON sa...

Härlig blogg Lars!

Tyvärr bor man inte i göteborg och kan inte stapla in i butiken som en dödlig människa. Hade varit riktigt mysigt annars. Informationsnätet får kanske duga tills vidare...

Snart har jag nog lite csn att spendera hos er igen, snart!